Guvernul Romaniei a aprobat Strategia Nationala pentru Tineret 2015 – 2020

„Strategia Nationala pentru Tineret 2015 – 2020” a fost aprobata de Guvernul Romaniei in cadrul sedintei din data de 14 ianuarie 2015 Ministerul Tineretului si Sportului, in colaborare cu UNICEF Romania, a initiat si sustinut procesul de cercetare, dezvoltare si consultare care a dus la adoptarea strategiei.
Actuala forma a documentului este rezultatul unui efort sustinut pe perioada 2013-2015. Strategia Nationala pentru Tineret ”2015-2020 ” este construita pe patru piloni : 1. Munca si Antreprenoriat; 2. Educatie Non-formala si Cultura; 3. Sanatate, sport si recreere; 4. Participare si voluntariat.
”Ministerul Tineretului si Sportului este principalul furnizor de politici publice in ceea ce priveste tinerii si problematicile de tineret si studentesti. Strategia Nationala pentru Tineret 2015-2020 vine ca un raspuns la realitatile sociale in care traim si care ne arata in fiecare zi ca nu mai putem fi reactivi, la situatii punctuale, ci trebuie sa gandim politici sustenabile, cu efecte imediate si pe termen indelungat”, a declarat Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului si Sportului.
”Politica de tineret pe care o promovam la nivelul ministerului este construita in jurul nevoilor reale ale tinerilor romani. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *