Forumul serviciilor sociale

FONSS va fi reprezentata la Forumul Serviciilor Sociale, eveniment ce se va desfasura in perioada 10-12 februarie 2015, la Brasov Forumul este organizat de Confederatia Caritas Romania, in cadrul proiectului „ONG-uri mai puternice impreuna! – Lobby si advocacy pentru crearea de oportunitati egale pentru ONG-urile furnizoare de servicii sociale in accesarea finantarilor publice”.

Forumul Serviciilor Sociale este structurat in sesiuni plenare si sub forma a patru ateliere de lucru si are ca tema centrala analiza legislatiei si a cadrului actual privind finantarea serviciilor sociale. Punctul de plecare in dezbaterile si analizele propuse au la baza recomandarile rezultate in urma organizarii a 15 ateliere consultative care s-au desfasurat la nivel national in perioada iunie 2014 – ianuarie 2015.

Implementatorii proiectului isi propun ca la incheierea Forumului sa dispuna de un set de recomandari pentru elaborarea unui model de finantare a serviciilor sociale sustenabil si asigurat din surse complementare. Recomandarile obtinute in timpul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *